Υποστήριξη και Αξιοπιστία

Θεωρούμε ότι η υποστήριξη και η αξιοπιστία είναι τόσο σημαντικά όσο η τεχνολογία και η διαδικασία παράδοσης.


Διαφέρουμε στην αγορά για το ότι παρέχουμε γρήγορη, σοβαρή και υπεύθυνη υποστήριξη.


Επενδύουμε στη σχέση μας με εσάς και θεωρούμε πολύ σημαντική την απαίτηση σας για υποστήριξη. Έχουμε ως βασική μας αρχή να μη σας αφήσουμε μόνους σας μετά την παράδοση του έργου που θέλετε αλλά να σας υποστηρίξουμε όπου και όπως μπορούμε.


Προσπαθούμε πριν και μετά το έργο να είμαστε δίπλα σας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας αλλά και σας λύσουμε κάθε απορία.


Τηλεφωνείστε μας, θα είμαστε στη διάθεση σας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την επίλυση οποιασδήποτε τεχνικής απορίας ή προβλήματος σας. Επικοινωνώντας μαζί μας κάθε φορά θα γνωρίζετε με ποιόν μιλάτε, έτσι η εξυπηρέτηση που θα λαμβάνετε θα είναι απολύτως προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

Εκπαίδευση / Επίλυση μέσω Skype

Στην περίπτωση που για τον οποιαδήποτε λόγο δεν είναι εύκολο να έρθουμε σε επαφή για να επιλύσουμε το πρόβλημα σας δίνουμε τη δυνατότητα για online επικοινωνία ή εκπαίδευση στη χρήση των εφαρμογών της ιστοσελίδας σας. Οι απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις μέσω SKYPE εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και κόστος καθώς δεν απαιτούν τη φυσική παρουσία και μετάβαση στο χώρο εκπαίδευσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, έχουμε μια λίστα με τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Κάντε κλικ παρακάτω σε μια ερώτηση για να δείτε την απάντηση.

Η δυνατότητα προσέγγισης χιλιάδων ανθρώπων, η διαδραστική φύση της δυναμικής ιστοσελίδας, η ποικιλία των δυνατότητων χρήσης της, και η ταχεία ανάπτυξη διάφορων προοπτικών , έχουν ως αποτέλεσμα πολλών οφελών για την εταιρείας σας, την επιχείρηση σας ή για την προσωπική σας προβολή. Σε μια δυναμική ιστοσελίδα μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το περιεχόμενο της , να το εμπλουτίσετε με άρθρα, video, εικόνες και εφαρμογές (π,χ, αναβάθμιση σε ηλεκτρονικό κατάστημα).

Οι καταναλωτές - πελάτες μιας επιχείρησης έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην επιχείρηση σας 24 ώρες την ήμερα, από σχεδόν κάθε τοποθεσία. Μπορούν να βρούν σχετικές και λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα σας, σε δευτερόλεπτα. Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται για τις προσφορές σας, καινούργια προϊόντα κ.α. άμεσα και γρήγορα , καθώς και να επικοινωνούν μαζί σας πιο στενά επιτρέποντας έτσι την καλύτερη διαχείρηση σχέσεων πελατών αυξάνοντας την αφοσίωση της εταιρείας σας στον πελάτη.

Yπάρχουν τρία κόστη:

\r\n

α) Το κόστος της ονοματοδοσίας (domain name) που κυμαίνεται στα πλαίσια των 25€/2ετία.

\r\n

β) Το κόστος της φιλοξενίας (web hosting) η λογική διακύμανση του είναι στα 55-70€/έτος.

\r\n

γ) Το σχεδιαστικό κόστος (web design).

\r\n

Από τα παραπάνω μόνο το σχεδιαστικό κόστος έχει μεγάλο εύρος διακύμανσης ανάλογα με την πολυπλοκότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα κλπ που χρειάζεται η εταιρία για την παρουσία της στον παγκόσμιο ιστό.

Οι στατικές ιστοσελίδες μπορεί να είναι μια οικονομική λύση για μια επιχείρηση ωστόσο, το περιεχόμενο τους και η μορφή τους παραμενουν σταθερά. Η εκτεταμένη, όμως χρήση του διαδικτύου οδήγησε στην ανάγκη για τηn δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων ικανών να καλύψουν πολλές και διαφορετικού είδους απαιτήσεις.