Υποστήριξη και Αξιοπιστία

Θεωρούμε ότι η υποστήριξη και η αξιοπιστία είναι τόσο σημαντικά όσο η τεχνολογία και η διαδικασία παράδοσης.


Διαφέρουμε στην αγορά για το ότι παρέχουμε γρήγορη, σοβαρή και υπεύθυνη υποστήριξη.


Επενδύουμε στη σχέση μας με εσάς και θεωρούμε πολύ σημαντική την απαίτηση σας για υποστήριξη. Έχουμε ως βασική μας αρχή να μη σας αφήσουμε μόνους σας μετά την παράδοση του έργου που θέλετε αλλά να σας υποστηρίξουμε όπου και όπως μπορούμε.


Προσπαθούμε πριν και μετά το έργο να είμαστε δίπλα σας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας αλλά και σας λύσουμε κάθε απορία.


Τηλεφωνείστε μας, θα είμαστε στη διάθεση σας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την επίλυση οποιασδήποτε τεχνικής απορίας ή προβλήματος σας. Επικοινωνώντας μαζί μας κάθε φορά θα γνωρίζετε με ποιόν μιλάτε, έτσι η εξυπηρέτηση που θα λαμβάνετε θα είναι απολύτως προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

Εκπαίδευση / Επίλυση μέσω Skype

Στην περίπτωση που για τον οποιαδήποτε λόγο δεν είναι εύκολο να έρθουμε σε επαφή για να επιλύσουμε το πρόβλημα σας δίνουμε τη δυνατότητα για online επικοινωνία ή εκπαίδευση στη χρήση των εφαρμογών της ιστοσελίδας σας. Οι απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις μέσω SKYPE εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και κόστος καθώς δεν απαιτούν τη φυσική παρουσία και μετάβαση στο χώρο εκπαίδευσης.